cover-image

Χειριστής μηχανής / Χειριστής πρέσας

Είστε επαγγελματίας που ενθουσιάζεται με την εργασία πάνω σε προϊόντα υψηλής ακρίβειας; Για να επεκτείνουμε την ομάδα μας, αναζητούμε έναν χειριστή πρέσας που θα είναι υπεύθυνος για την τόρνευση και τη μετατροπή διαφόρων προϊόντων. Είστε έτοιμοι για μια απαιτητική εργασία με πολλές ευκαιρίες; Τότε διαβάστε γρήγορα παρακάτω.

Ο πελάτης μας είναι ένας γενικός προμηθευτής στον τομέα της κατεργασίας και της επεξεργασίας λαμαρίνας ακριβείας. Ο πελάτης μας ειδικεύεται σε πρωτότυπα και μικρές έως μεσαίες σειρές για τις βιομηχανίες τροφίμων, ιατρικής και ηλεκτρονικών ειδών, μεταξύ άλλων. Με τον σύγχρονο και εκτεταμένο μηχανολογικό εξοπλισμό του, κατασκευάζει προϊόντα υψηλής ποιότητας.


Ποια είναι τα πλεονεκτήματα αυτής της θέσης;

 • Πολύ ελκυστικές συνθήκες εργασίας
 • Ευκαιρία επαγγελματικής εξέλιξης
 • Διεθνής εμπειρία
Location
Riethoven, Ολλανδία
τομέας
Technical
τύπος σύμβασης
Πλήρης απασχόληση
Μισθός
€ 2.900 par mois
Σχετικά με την θέση εργασίας

Ως CNC Bender στον εργοδότη μας, θα είστε υπεύθυνοι για τα διαρρήγματα πρέσας μας που ελέγχονται με CNC. Θα τα συντηρείτε, θα τα ρυθμίζετε και θα τα χειρίζεστε, με τη βοήθεια φακέλων εργασίας. Η εργασία χαρακτηρίζεται από ακρίβεια. Η ανάγνωση οδηγιών και τεχνικών σχεδίων είναι απαραίτητη για τη ρύθμιση των κατασκευών από λαμαρίνα. Θα ελέγχετε όλα τα απαιτούμενα υλικά, σχέδια και έγγραφα, εκτός από τη διενέργεια ενδιάμεσων ελέγχων στο προϊόν. Με τον τρόπο αυτό διασφαλίζεται ότι κάθε προϊόν ανταποκρίνεται στην ποιότητα που θέλουμε να παραδώσουμε.

Απαιτήσεις

Ανυπομονούμε να μάθουμε περισσότερα για τις μοναδικές σας ικανότητες! Με την ευέλικτη και προσεγμένη νοοτροπία σας, θα αποτελέσετε πραγματικό προσόν για την ομάδα του πελάτη μας. Εάν απολαμβάνετε την ανεξάρτητη εργασία, αλλά επίσης εκτιμάτε τη δυναμική μιας ομάδας που λειτουργεί σε κλίμα συνεργασίας, έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Επιπλέον, αν βλέπετε τον εαυτό σας στα ακόλουθα σημεία τότε θα θέλαμε πολύ να έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας!


 • Έχετε 3 χρόνια, ή περισσότερα, εμπειρία σε παρόμοια θέση,
 • Μπορείτε να διαβάζετε ανεξάρτητα σχέδια και να προβαίνετε στις σωστές ενέργειες,
 • Είστε ακριβείς και επιδιώκετε τη βέλτιστη ποιότητα,
 • Προηγούμενη εμπειρία με πρέσες Safan είναι πλεονέκτημα.
 • Ευρωπαϊκή Υπηκοότητα
Τι προσφέρουμε
 • Ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής: απολαμβάνετε μια ισορροπημένη εβδομάδα εργασίας 40 ωρών, 25 ημέρες διακοπών και 13 ημέρες ετήσιας άδειας.
 • Ανταγωνιστική αμοιβή και άνετος χώρος εργασίας: μισθός που ευθυγραμμίζεται με τα πρότυπα της αγοράς και τις ευθύνες του ρόλου, μαζί με εξαιρετικές συνθήκες εργασίας σύμφωνα με τη συλλογική σύμβαση εργασίας για τις μεταλλομηχανικές εταιρείες.
 • Συνεχής ανάπτυξη: αγκαλιάστε τις ευκαιρίες για επαγγελματική ανάπτυξη στον τομέα που έχετε επιλέξει.
 • Δυναμική ομάδα: ενταχθείτε σε μια ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρεία με μια ποικιλόμορφη και δυναμική ομάδα.
 • Ομαδική συνεργασία: συμμετέχετε σε τακτικές και ευχάριστες ομαδικές εκδρομές για τη δημιουργία ισχυρών σχέσεων.
 • Προνόμια για την υγεία: απολαύστε καθημερινά φρέσκα φρούτα για να έχετε ενέργεια όλη την ημέρα.
 • Πρωινή βάρδια: απολαύστε την ευκολία μιας πρωινής εργασίας, που σας επιτρέπει να αξιοποιείτε στο έπακρο τα βράδια και τα Σαββατοκύριακα.

Ξεκίνα την καριέρα σου ως Χειριστής μηχανής / Χειριστής πρέσας

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε; Αρχικά, θα θέλαμε να σας γνωρίσουμε καλύτερα!
Συμπληρώστε τα στοιχεία του προφίλ σας για να οργανώσουμε μία συνεντευξη με έναν από τους υπεύθυνους προσλήψεων μας.
Προσωπικά δεδομένα
Στοιχεία επικοινωνίας

Βιογραφικό σημείωμα

Περισσότερα για την Temporales

6000

Προσληφθέντες

4

Χώρες πρόσληψης

10

Έτη εμπειρίας

Χρησιμοποιούμε cookies σε αυτόν τον ιστότοπο για να διευκολύνουμε τη χρήση αυτού του ιστότοπου και όχι μόνο, να βελτιώσουμε την απόδοση και την εμπειρία του χρήστη και να αυξήσουμε τη συνάφεια της προσφοράς. Κάντε κλικ στο κουμπί Συμφωνώ για να δηλώσετε ότι συμφωνείτε με τη δήλωση απορρήτου και τη δήλωση για τα cookies.