cover-image

Χειριστής φρέζας μετάλλου - Εργασία στην Ολλανδία

Ως χειριστής φρέζας στη Sif, θα αποκτήσετε εμπειρία , ενώ θα διαδραματίσετε καθοριστικό ρόλο στην αποστολή μας να παράγουμε υπεράκτια θεμέλια για ανεμογεννήτριες, κάνοντας τη μετάβαση στην ενέργεια πραγματικότητα. Η Sif είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές χαλύβδινων σωλήνων (έως 1.000 τόνους) για υπεράκτιες ανεμογεννήτριες.

Ποιά είναι τα πλεονεκτήματα σε αυτή την εργασία;

 • Πολύ ανταγωνιστικός μισθός
 • Δυνατότητα ανάπτυξης στο πλαίσιο μιας κορυφαίας εταιρείας ανανεώσιμων πηγών ενέργεια
 • Διεθνής εμπειρία
Location
Ρότερνταμ - Ολλανδία
τομέας
Technical
τύπος σύμβασης
Πλήρης απασχόληση
Μισθός
€ 2.500 - € 3.100 par mois
Σχετικά με την θέση εργασίας

Ως χειριστής φρέζας, θα χειρίζεστε φρέζες ειδικά σχεδιασμένες για τον πελάτη μας. Είσαι υπεύθυνος για την κατεργασία ογκωδών πλακών βάρους περίπου 42 τόνων και μήκους 27 μέτρων. Καταχωρείτε προγράμματα στην αυτόματη μηχανή φρεζαρίσματος για την προεπεξεργασία των πλακών. Δεδομένου ότι εργαζόμαστε με μοναδικά μηχανήματα, θα λάβετε ολοκληρωμένη εκπαίδευση. Θα συνεργάζεστε με μια διαφορετική ομάδα που αποτελείται από άτομα διαφόρων εθνικοτήτων σε μια μεγάλη αίθουσα. Δουλεύοντας μαζί με άλλους χειριστές, τεχνικούς συντήρησης και ελεγκτές ποιότητας, διασφαλίζετε ότι τα θεμέλια μας πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα.

Κάθε μέρα, λαμβάνετε ένα σχέδιο, σχέδια και οδηγίες εργασίας. Ελέγχετε τις διαστάσεις και τις φθορές των πυρήνων προς επεξεργασία. Η καθημερινή συντήρηση της φρέζας ανήκει επίσης στις αρμοδιότητές σας. Πρόκειται για εργασία υψηλής ακρίβειας και παρακολουθείτε στενά τη διαδικασία, πραγματοποιείτε ελέγχους ποιότητας και είστε οι πρώτοι που επιλύετε τυχόν προβλήματα που μπορεί να προκύψουν.

Ο πελάτης μας λειτουργεί με πρόγραμμα 3 βαρδιών, παρέχοντας σταθερότητα και σαφήνεια. Η εργασία σας συμβάλλει άμεσα στην ποιότητα και την αποτελεσματικότητα της παραγωγικής μας διαδικασίας. Διαδραματίζετε βασικό ρόλο στη διασφάλιση της ασφάλειας και της ποιότητας των προϊόντων μας, που είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχία του πελάτη μας.

Απαιτήσεις
 • Έχετε σχετική εμπειρία στον τομέα, για παράδειγμα, στη μεταλλουργία.
 • Διαθέτετε έγκυρο πιστοποιητικό VCA.
 • Διαθέτετε άδεια οδήγησης (B).
 • Είστε υπεύθυνοι
 • Εργάζεστε σε πρόγραμμα 3 βαρδιών.
 • Εμπειρία σαν χειριστής CNC αλλά και με συμβατικούς τόρνους


Τι προσφέρουμε

Μια διασκεδαστική, προκλητική θέση σε έναν ηγέτη της αγοράς σε έναν ταχέως αναπτυσσόμενο και μελλοντικό κλάδο. Υπάρχει άφθονο περιθώριο ανάπτυξης και θα λάβετε επαρκή καθοδήγηση. Ένα μέρος όπου εκτιμάται η δεξιοτεχνία σας.

 • Ένας εξαιρετικός μισθός που κυμαίνεται από 2.500 έως 3.100 ευρώ με βάση τις 40 ώρες την εβδομάδα.
 • Θα λάβετε 25 ημέρες άδειας και 13 ημέρες ADV
 • Η σύνταξή σας είναι καλά φροντισμένη μέσω του Ταμείου Συντάξεων Μετάλλου και Τεχνολογίας. Η Sif συνεισφέρει 78% στη σύνταξη.
 • Η Sif υπάρχει εδώ και πάνω από 75 χρόνια. Είμαστε ένας σταθερός, αναπτυσσόμενος οργανισμός με χώρο για φιλοδοξίες και πρωτοβουλίες.
 • Θα νιώσετε ευπρόσδεκτοι με μια εκτεταμένη διαδικασία ένταξης. Θα καθοδηγηθείτε από έναν έμπειρο συνάδελφο και προσπαθούμε να σας κάνουμε να νιώσετε γρήγορα σαν στο σπίτι σας.
 • Την ευκαιρία να συμβάλλετε στην ενεργειακή μετάβαση και σε έναν πιο βιώσιμο κόσμο.

Ξεκίνα την καριέρα σου ως Χειριστής φρέζας μετάλλου - Εργασία στην Ολλανδία

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε; Αρχικά, θα θέλαμε να σας γνωρίσουμε καλύτερα!
Συμπληρώστε τα στοιχεία του προφίλ σας για να οργανώσουμε μία συνεντευξη με έναν από τους υπεύθυνους προσλήψεων μας.
Προσωπικά δεδομένα
Στοιχεία επικοινωνίας

Βιογραφικό σημείωμα

Περισσότερα για την Temporales

6000

Προσληφθέντες

4

Χώρες πρόσληψης

10

Έτη εμπειρίας

Χρησιμοποιούμε cookies σε αυτόν τον ιστότοπο για να διευκολύνουμε τη χρήση αυτού του ιστότοπου και όχι μόνο, να βελτιώσουμε την απόδοση και την εμπειρία του χρήστη και να αυξήσουμε τη συνάφεια της προσφοράς. Κάντε κλικ στο κουμπί Συμφωνώ για να δηλώσετε ότι συμφωνείτε με τη δήλωση απορρήτου και τη δήλωση για τα cookies.